Gerry Mahesa - Dalan Anyar Lagu MP3 dan Video Download

Gerry Mahesa - Dalan Anyar

Gambar Gerry Mahesa - Dalan Anyar

Listen:

Date: 12 Jan 2017

Duration: 03:55

Likes:

Gerry Mahesa - Dalan Anyar Video :

Description:

Gerry Mahesa - Dalan Anyar, kembang tebu sing kabur kanginan
saksi bisu sing dadi kenangan
prasetyamu kui mung kiasan
tresnamu saiki wis ilang

neng dalan anyar koe karo sopo
aku ngerti dewe ning ngarepe mata
neng dalan anyar koe karo sopo
neng kulon bandara adi sucipto jogja.
kembang tebu sing ning sawah deso
ora garing nadyan mongso ketigo
tansah eling jamane semono

nganti sepreneng tansa ketok neng moto
neng dalan anyar koe karo sopo
aku ngerti dewe ning ngarepe mata
neng dalan anyar koe karo sopo
neng kulon bandara adi sucipto
neng dalan anyar koe karo sopo

aku ngerti dewe ning ngarepe mata
neng dalan anyar koe karo sopo
neng kulon bandara adi sucipto
neng dalan anyar koe karo sopo
neng kulon bandara adi sucipto
neng dalan anyar koe karo sopo
neng kulon bandara adi sucipto jogjo

Download Lagu MP3 Terkait :

Last Search

Download Lagu